Junior Compliance

Junior Compliance till ELK Studios!

ELK Studios är ett snabbväxande bolag inom spelbranschen. Spelbranschen befinner sig i en spännande förändring och vi kan erbjuda dig ett intressant och utvecklande arbete inom ett område där compliance får allt större betydelse för affärsverksamheten. Vi har en spännande tid framför oss med nya marknader att etablera och för att möjliggöra vår fortsatta internationella expansion behöver vi nu utöka vårt compliance team. Den här rollen är perfekt för dig som vill ta steget in i complianceområdet, som är nyfiken på att få lära dig nytt och som är en social och kommunikativ person!

Om rollen

I rollen som Junior Compliance är du vår centrala kontaktpunkt för att utföra och besvara due diligence-processer för nya kunder / operatörer. Du ansvarar för att samla in och granska dokumentation för att säkerställa efterlevnad av regulatoriska krav samt sammanställa summerad rapport av kundens status. Du arbetar och ansvarar även för den periodiska granskningen av befintliga kunder / operatörer. Du kommer även att:

  • Stötta arbetet för att framställa och koordinera ansökningar av nya spellicenser
  • Delta i arbetet för att uppdatera och förbättra nuvarande processer kring compliance
  • Delta i dagliga administrationen av bolagets spellicenser och spelcertifikat samt agera kontaktperson mot test lab och andra myndigheter.
  • Delta i arbetet vid återkommande regulatoriska granskningar av ELKs processer och rutiner.

Vem är du?

Attityd, inställning och uthållighet är det du behöver mest av i den här positionen. Du bör ha viss administrativ erfarenhet som backas upp av en eftergymnasial utbildning. Men det här jobbet handlar mer om din potential än ditt förflutna. Vi tror på individen och viljan att utvecklas och lära sig. Med det sagt så satsar vi på dig som är ung i din karriär och redo för att utvecklas med stormsteg!

Som person är du självgående och initiativtagande och ser värdet i att genomgående arbeta med kvalitet i fokus. För att lyckas i rollen behöver du ha hög ansvarskänsla och mycket god förmåga att prioritera och samarbeta. Du är noggrann, strukturerad och har ett genuint intresse för ordning och reda. Du har en god kommunikativ förmåga och behärskar såväl engelska som svenska i tal och skrift. Vi värdesätter särskilt att du har en förmåga att skapa goda relationer med verksamheten, är prestigelös och har hög integritet i arbetet.

Det är meriterande men inget krav om du har tidigare erfarenhet av compliance och/eller spelbranschen.

Vi erbjuder

En bra ingångsposition och möjlighet att ta ditt första steg i compliancevärlden, ett team som är redo att ta emot och coacha dig framåt och en möjlighet att få lära känna en snabbt växande och spännande industri. Vi vill se dig växa in i din roll och ta mer ansvar och utmaningar allt eftersom. Vi strävar efter att ge dig en väg för din karriär som är både utmanande och givande.

Att arbeta på ELK Studios ger en varierande vardag i en kreativ spelstudio som fokuserar på hög kvalité! Stämningen i studion är engagerande, open minded och team-fokuserad. Du kommer att arbeta med erfarna och kompetenta compliancekollegor i en hjälpsam atmosfär. På ELK Studios trivs vi tillsammans och ser värdet av att kunna lösa problem ihop. Hos oss får du arbeta tillsammans med ditt team på plats på kontoret inne i Stockholm City.

Vi erbjuder löner och förmåner i linje med marknadsvillkor.

Låter det här som du, skicka din ansökan till careers@elk-studios.com med ämnesrad “Junior Compliance”.

Bifoga ditt CV och personliga brev där du förklarar varför du är den perfekta personen. För frågor och mer information, kontakta vår Talent Acquisition Manager Li Cederblad-Friberg 070-2239450. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att ansöka!

Kontakter från rekryterings- och konsultbyråer undanbedes vänligen men bestämt.

Om ELK Studios

Med en passion för spel

Sedan 2013 har ELK Studios passionerat pressat gränserna i spelindustrin för online slotspel. Från banbrytande matematik till hänförande grafik så skapar ELK med stolthet underhållande spel för i första hand mobil och maximerar upplevelsen för spelare i hela världen.