Talent Acquisition Partner

Nu söker vi en Talent Acquisition Partner!

Tycker du att det är lika roligt med “matchmaking” som vi, dvs att kunna matcha rätt kandidat mot rätt jobb? Drivs du av att både skapa nytta för både organisation och individ? Då hoppas vi att du vill vara med på ELK Studios tillväxtresa och bidra genom att hitta de absolut bästa medarbetarna till ELK-familjen!

Om rollen

Ditt jobb blir att, tillsammans med vår TA Manager, hitta de bästa kandidaterna på marknaden. Göra allt från att searcha, intervjua kandidater och koordinera, till att säkerställa en rejäl pipeline för kritiska roller inom organisationen och även jobba för att vi fortsätter att utvecklas mot en kandidathantering i världsklass. Vi tror att du kommer att passa in om du tycker om att ta dig an flera projekt parallellt och trivs i en snabb och ständigt föränderlig miljö. Vi arbetar mot organisationens alla delar och rekryterar Game Client Developers, 2d animators, Game Artists och Account Managers för att nämna några. Talent Acquisition på ELK har många kompetenser på sin lyra och vi lär oss ständigt!

En Talent Acquisition Partner på ELK är definitivt en doer. Attityd, inställning och uthållighet är det du behöver mest av i den här positionen. Du bör ha viss sourcingerfarenhet som backas upp av en akademisk examen. Men det här jobbet handlar mer om din potential än ditt förflutna. Vi tror på individen och viljan att utvecklas och lära sig. Med det sagt så satsar vi på dig som är ung i din karriär och redo för att utvecklas med stormsteg!

Vem är du?

För att trivas som TA Partner på ELK bör du ha en naturlig begåvning för att upptäcka talang, göra komplicerade roller lätta att förstå, upptäcka outtalade behov och upptäcka osynliga möjligheter. 

Som person trivs du sannolikt med att jobba tillsammans med andra för att hitta nya vägar att lösa arbetsuppgifter och komma i mål med projekt. Du trivs med att arbeta resultatinriktat och driver på och prioriterar att nå uppsatta mål. Du är strukturerad och självgående men är inte rädd för att be om hjälp när det behövs. Eftersom du kommer ha en central roll i bolaget är du duktig på att bygga starka relationer internt och är van vid att jobba mot många kontaktytor. Du bjuder på dina kunskaper på ett konsultativt sätt och trivs bäst i en miljö som utvecklas och förändras över tid. Vi är ett bolag med många olika nationaliteter, varför svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Din erfarenhet

  • Eftergymnasial utbildning (PA, HR el annan för rollen relevant utbildning)
  • Tidigare erfarenhet av boolean search 

Meriterande

  • Erfarenhet av end-to-end rekrytering
  • IT-kunskaper
  • Erfarenhet av att upprätta kravprofiler, annonser m.m.
  • Tidigare erfarenhet från spel- och/eller spelbranschen

Vi erbjuder

Du kommer vara en nyckelspelare i att stötta företagets fortsatta tillväxtresa och du kommer in i  ett tidigt skede av etableringen av en intern Talent Acquisition. Vi jobbar fortfarande för att hitta de bästa arbetssätten och de smidigaste processerna, det får du vara en del av. Att arbeta på ELK Studios ger en varierande vardag i en kreativ spelstudio som fokuserar på hög kvalité! Stämningen i studion är engagerande, open minded och team-fokuserad. Kollegorna är trevliga och kompetenta och det är en hjälpsam atmosfär. På ELK Studios trivs vi tillsammans och ser värdet av att kunna lösa problem ihop. Hos oss får du arbeta tillsammans med ditt team på plats på kontoret inne i Stockholm City.

Vi erbjuder löner och förmåner i linje med marknadsvillkor.

Kontakter från rekryterings- och konsultbyråer undanbedes vänligen men bestämt.

Låter det här som du, skicka din ansökan till careers@elk-studios.com med ämnesrad Talent Acquisition Partner

Bifoga ditt CV och personliga brev där du förklarar varför du är den perfekta personen. För frågor och mer information, kontakta vår Talent Acquisition Manager Li Cederblad-Friberg 070-2239450. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att ansöka!

Kontakter från rekryterings- och konsultbyråer undanbedes vänligen men bestämt.

Om ELK Studios

Med en passion för spel

Sedan 2013 har ELK Studios passionerat pressat gränserna i spelindustrin för online slotspel. Från banbrytande matematik till hänförande grafik så skapar ELK med stolthet underhållande spel för i första hand mobil och maximerar upplevelsen för spelare i hela världen.